مقاله شماره یازده

  • خانه
  • منوی اصلی
  • آموزش
  • مقالات آموزشی
  • مقاله شماره یازده

مقاله شماره یازده

 اگر تعداد مهمان ها کمتر از ۵۰ نفر باشد بهتر است موارد زیر را به نیروی خدماتی خود آموزش دهید تا پذیرایی بهتری را داشته باشید.

– قبل از برگزاری جلسه قندان، دستمال کاغذی، لیوان و … روی میز جلسه قرار دهید.
– قبل از جلسه از مدیر خود در مورد نوع پذیرایی، تعداد مهمان ها و اقلام پذیرایی سوال کنید
– برای اطمینان سعی کنید هم نوشیدنی گرم (چای، نسکافه، قهوه) و هم نوشیدنی سرد (آب معدنی، آب میوه، شربت) برای جلسه و پذیرایی آماده کنید. التبه توجه به فصل و دمای هوا لازم است.
– اگر میوه هم جزء پذیرایی شماست میوه ها به طور خوب شسته شده، بعد از شستو خشک شود و تا قبل از زمان پذیرایی در کیسه در بسته قرار دهید. ترجیحا اگر تعداد کم است قبل از جلسه روی میز قرار داده شود.
– برای پذیرایی با میوه همیشه بشقاب میوه خوری، کارد، چنگال را مدنظر قرار دهید.
– سعی کنید وسایل پذیرایی ست باشند و از یک نوع و یک مارک باشند.
– تزئین بشقاب و نوشیندی و چیدمان می تواند تاثیر بسیاری در برخورد و رضایت افراد حاضر در جلسه باشد.
– اگر از کیک برای پذیرایی استفاده می کنید برای هر یک از میهمانان یک کارد و چنگال و پیش دستی برای تک تک افراد گذاشت.
– برای پذیرایی سعی کنید حداقل مورد نیاز وارد اتاق یا سالن شوید.
– می توانید در ابتدای جلسه سوال کنید که جناب آقای… یا سرکار خانم… ترجیح می‌دهید (دوست دارید) چه چیزی بنوشید؟
– در فصل زمستان: مثلاً چای، قهوه، نسکافه؟ و در فصل تابستان: مثلاً آب‌پرتقال، آب سیب؟
– در زمان پذیرایی لبخند بزنید.
– به تمیز بودن قاشق ها، بشقاب ها، چنگال ها و لیوان ها و استکان ها بسیار اهمیت دهید و همیشه قبل از پذیرایی یکبار با دستمال مرطوب سفید همه آنها را تمیز کنید.
– همیشه قبل از جلسه تعداد صندلی ها، تعداد لوازم و موارد پذیرایی را چک کنید تا به هنگام پذیرایی با کمبود آن مواجه نشوید.
– اول باید از میهمانان پذیرایی کنید و بعدا از میزبان ها. نکته دیگر اینه بهتر است به ترتیب مقام و جایگاه پذیرایی را انجام دهید.
– اگر مشتریان و مراجعان زیادی دارید همیشه اگر ممکن است شکلاتی در روی میز یا روی میز کاری خود برای استقبال از مشتریان قرار دهید.
– توجه کنید که میهمانان در اولویت پذیرایی ما هستند و نحوه پذیرایی ما باید متناسب با علاقه و اهمیت آنها تعیین شوند.

تمامی حقوق متعلق به سازمان منطقه آزاد کیش میباشد. طراحی و پیاده سازی توسط: یاس کیش